Intervju i Tidskriften Arbetsterapeuten


I höstas blev jag kontaktad av Katja Alexanderson, journalist på Tidskriften Arbetsterapeuten, som hade hittat min blogg och ville göra en intervju till Porträttet-delen i tidningen. Så strax före jul kom hon till Falun och hade med sig fotografen Henrik Hansson, och resultatet går att läsa här. Tack för en bra text, journalist Alexanderson!

Jo. När vi gick ut för att ta bilderna och strosade iväg längs Faluån stannade fotografen plötsligt och sa ungefär ”Haha, kolla, kan inte du sätta dig där så får jag ta en bild?” och pekade på en bänkstomme utan vare sig sits eller ryggstöd.

”Jamen självklart” sa jag, för det är mycket jag ställer mig tveksam till och drar mig för här i världen men när det gäller såna utstuderat knäppa grejer som att sitta på en bänk utan sits och bli fotograferad, då kopplar hjärnan igång teaterdriften och bejakandet är ett faktum.

Det blev en riktigt bra bild. Tackar så mycket, fotograf Hansson!

Annonser

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.