Selfies


Jag har nog aldrig tagit och dessutom publicerat så många selfies som efter jag bekänt könstillhörighet. Visst, utseendet är inte allt, och ibland kanske det skulle vara bättre att inte bry sig så himla mycket om hur man ser ut.

Samtidigt kan det göra en hel del för måendet och självkänslan om man känner att man liksom kan stå för sitt utseende. Att acceptera att så här ser jag ut, och dessutom gilla det.

För mig blev det också lättare att gilla och acceptera det jag såg på selfiesarna när jag a) inte försökte se ut som nån annan än mig själv, och b) utgick från att det var en bild på en kille jag såg.

Och nu kan jag till och med ta söt-selfie utan att känna att det blir fel! (Det syns inte på bilden men jag börjar få lite moppefjun! Och rösten blir mörkare, och hoppigare, och jag har tappat en hel oktav i röstomfång men vatusan, det går att sjunga ändå! 2 månader på testo and I like it.)

selfie