Ny merit: Speaker


Idag var jag speaker på tävlingar i ponnydressyr på Sveden. Det funkade bra. Jag sa bara fel ungefär tre gånger och på dubbelt så många timmar måste väl det vara godkänt för en speakernoob som jag. Kul att se alla fina ekipage på banan också.

speaker-01

Imorgon blir det mer speakande under förmiddagen. Igår anmälde jag mig till en nybörjarkurs i trav som börjar i oktober. Det står också en tappskokurs (slå på en tappad hästsko) på agendan för hösten. Jag är verkligen inne i en prova-på-fas i livet just nu. Det är kul men kräver också lite eftertanke.

Det brukar ju bli så att om jag hittar nåt som är kul för tillfället så tror jag också att jag måste viga mitt liv åt detta. Som om jag är skyldig världen att hitta mitt kall och vara det trogen. Men för en gångs skull tänkte jag tillåta mig själv att faktiskt prova på utan att lova vare sig mig själv eller någon annan ett jävla dugg. Det finns nämligen ingen lag på att man måste jobba med något bara för att man tycker att det är kul för stunden.

Så det så.

speaker-02