Nybörjarsmeden


Jag är dötrött i händerna, ännu tröttare i underarmarna och tröttast i huvudet. Fyra krokar i varierande skepnad har jag åstadkommit.

In other news, ässjor är varma. Jag har svettats bort ungefär tre 50 cl-flaskor vatten. I framtiden vill jag nog smida tunna saker med smideshammare storlek mindre. I den närmaste framtiden, det vill säga imorgon, ska vi emellertid smida en ljusstake. Det kräver om inte större så lika stor hammare som idag. Mina armar kanske trillar av, vad vet jag.

På måndag morgon ska jag dela ut tidningar. På cykel. Beroende på om jag fortfarande har funktionella händer då.

För övrigt exporterar Photoshop Touch som ett arsle som nästa arsle WordPress inte kan hantera, så jag kan inte få in några bilder i det här inlägget. Hjälpsamma förklaringar undanbedes, jag fixar bilder senare.