Livet och citroner #blogg100


#blogg100 inlägg 86

If life gives you lemons, make lemonade. Men om livet dricker upp den satans lemonaden då? Jag vann alltså ett presentkort idag. Jättekul! Sen fick jag p-böter på grund av glömska. När i hundan ska man dricke sockerdricke!? Eller ja, lemonad då.

Och så har jag gråtit hos psykoterapeuten en liten stund också. Jag ställer uppenbarligen bra mycket högre krav på mig själv än på andra, och därmed tar jag också på mig skulden ifall nånting går åt helsike. För jag kan ju, egentligen. Fast jag inte alltid orkar. Det lite som att ha en hel verktygslåda som bara går att öppna lite grann, och så skyller jag på mig själv som inte har smort gångjärnen när det kanske i själva verket är så att gångjärnen var måndagsexemplar redan från början.

Men det är väl därför jag går i terapi också. För att få nån ordning på det här livet.

Nån som vill ha ett par bröst billigt förresten? Endast en p-bot kostar de för tillfället. Kan transvården gå lite snabbareee…