En dag i juni #blogg100


#blogg100 inlägg 87

”En dag i juni” heter första avsnittet av första säsongen av Vi på Saltkråkan. Det var en av de mest flitigt sedda tv-inspelade vhs-erna i min barndom. Så det är ju ganska givet att jag varje år vid den här tiden blir sjukt sugen på att bingewatcha Saltkråkan. Jag älskar Saltkråkan. Grinar varenda gång jag läser boken. Får nostalgivärk i bröstet av midsommaravsnittet. Avskyr Krister å det livligaste, håller Malin för präktigaste feministen i Lindgrens värld, och vill bilda klubben ”Frustrerade Författarföräldrar” med Melker.

Jag hade egentligen tänkt att skriva att jag varit på gymmet och lyft tunga saker flera gånger på raken, om och om igen. Men jag har bara bilder på den andra junis undersköna anlete, så det får bli styrketräningsbloggande nån annan gång.

2 juni 02

2 juni