Tvära kast #blogg100


#blogg100 inlägg 85

Ibland händer det att Mehazael bryter ihop gråter ett par timmar som en vanlig människa. Igår till exempel, blev det så. Orsaken? Tja, inget? Allt? WoW laggade ur, det blev inget gymmande, kvällsmedicinen var slut och, tja… Jag tror kontentan av det hela var att jag är trött på att vara så förbannat trött och hungrig jämt, eftersom det är kontraproduktivt typ allt jag vill ägna mig åt när jag inte jobbar. Självklart blev det en omgång migrän på alltihop. Den smög sig på under natten och väckte mig vid fyratiden, och satte sen in både illamående och kallsvett där på morgonen så det blev till att sörpla i sig lite acetylsalicylsyra och lägga sig en timme till.

Och sen, vad hände sen? Solsken. Värme. Hästar på smörblommande betesäng. Blommande liljekonvaljer, och äntligen fick jag höra vad räven säger (nåt obegripligt i stil med kraxljud från en jak). En vända till gymmet med första passet ur Styrkelabbets nya e-bok (knäböj, bänkpress och skivstångsrodd plus lite stretching; kolla min Fitocracy om du är intresserad av hur jag tränar). Lite World of Warcraft. Fast jag glömde hämta ut mer medicin så jag får förlita mig på egenproducerad sömnighet ikväll också.

Fast först ska jag vattna plantor.

31 maj