Djungeltukt #blogg100


#blogg100 inlägg 55

Inte lika hett i hagen när jag idag begav mig ut, endast beväpnad med sekatör, endast utrustad med keps, handskar och vattenflaska (och ja, kläder, vafan), för att betvinga den djungel som hotade att ta över stängslet. Mina örontoppar blev ännu mer solsvedda, så nu kliar de. Måttligt med flygfän dock. Tack och lov. Runt hästarna var de desto fler…

Astrakanen min blommar igen! Det gjorde den inte i fjol. Den blev nog värre tuktad i förrfjol än vad hagslyt blev idag. Knipsade bort några smågrenar med misstänkta kryp i bladtopparna. Jävlar om äcklen ska få ta mina frukter i år igen. Och det här är inget jag säger varje år (jo det är det).

Och så håller jag på att knäcka gåtan om hur man får flest random Instagram-likes. Man fotar antingen mat, eller så taggar man med Rammstein eller Metalhead. För det lär väl inte vara min aldrig så snygga nuna som får di där hjärtingarna.

11 maj röja hage

11 maj äppelblom

11 maj metal