Efter solsken kommer regn #blogg100


#blogg100 inlägg 54

Det är VARMT i hästhagar! Särskilt när man går runt med spett och ska drämma ner stolpar, även om man är två om det.

Måste bli mer tydlig och bestämd med pållarna, sa handledaren idag efter att de, enligt all hästlogik, tyckt att en människa på huk framför ett staket som sagda människa målar var suuuperläskiiigt! och jag försökte lugna med ”såååja, det är bara nån som målar, ingen fara”. Och det har hon ju rätt i. En osäker häst behöver en säker ledare, och de fattar ju faktiskt inte vad jag säger. Även om de uppfattar tonfall.

Sen efter solskensdag, så kom det ett mindre välkommet brev, och så blev det hällregn från ögonen. (Det var av ekonomiskt slag, och är i princip uppklarat nu; tack mamma och pappa för olika sorters hjälp). Ja och då var ju den kvällen åt skogen. Så det blev World of Warcraft och Marabou Black för avstressning och tröst istället för tänkta trädgårdspyssel.

Nå. Jag får väl bjuda på lite blomsterprakt från hästhagen för att muntra upp stämningen igen. Och jag kan upplysa om att även i stövlar var det ljuvligt att gå i den kalla bäcken efter promenaden runt.

10 maj blomma
Nån sorts viol.
10 maj viol
Nån annan sorts viol.
10 maj rosa blomma
Nån sorts… ja nej jag vet inte, lyckades inte/orkade inte hitta på Digiflora.
10 maj vatten
Ljuvligt!