Att ha tid – ett tidlöst problem #blogg100


#blogg100 inlägg 56

”Allting är så sinnrikt skapat” påstår en del. Själv hävdar jag att just dygnet är riktigt jävla ordentligt tanklöst skapat. Liksom ”24 timmar är ju skiiitmycket tid, jorden hinner ju snurra ett helt varv och jorden är förbanne mig ingen ärta direkt!”. Sorry men NEJ DET ÄR PÅ TOK FÖR LITE!!

8 timmars sömn. 8 timmars arbete. Minst 2 timmar för att laga och äta mat. 3 timmar spel. 3 timmar trädgårdsjobb. 1 timmes slötittande på TV. 1 timmes träning. Redan där är vi uppe i 26 timmar och då har jag inte räknat med tiden det tar att komma till jobbet, handla mat, hjälpa till med läxor, lägga barn, kolla mail, prata om viktiga saker med andra i hushållet, läsa böcker…

Det här går inte. Var reklamerar man dygnskonstruktionen? Eller måste jag rycka upp hela samhällssystemet med rötterna?

Okej. Vilka är med? Jag vet att ni finns där. Systemryckarna. Våga vägra 6-21-dygnet! Fram med 10-28-dygnet!