Halvvägs! #blogg100


#blogg100 inlägg 50

Nu är jag halvvägs igenom Blogg 100-utmaningen – 100 inlägg på 100 dagar. Det går ju rätt bra, måste jag säga. Verkligen en konst att lära sig, det här med att det duger att skriva fritt hur skallen. Annars brukar ju jag undvika att skriva vettiga saker om jag inte har minst fem studier i ryggen… när jag själv sitter på över trettio års erfarenhet av mitt eget liv. Prestationsångest, begone!

Hittade den försvunna grävspaden idag! Den har tydligen stått hela vintern uppe på vår balkong. Som nästan ingen använder. Men en av ungarna skottade lite snö där i vintras. Kan möjligen ha varit i fjol vinter, vad vet jag, vad vet jag. Den har fått en väldigt modern patina; rostigt blad och grånat skaft. Får väl bli trädgårdsprydnad nu då, handtaget är lite väl sprucket för att jag ska våga använda den.

6 maj spade

Inne i stan blommar nyplanterade körsbärsträd. Som vårprydda kvastar mot majhimlen. Jag låtsades som om det var varmt även i skuggan och satt ute en stund och kollade trädgårdsbloggar. Fast det glömde jag ta kort på.

6 maj körsbär