Början i moll och finalen i dur #blogg100


#blogg100 inlägg 44

Spillde ut en hel mugg te i knät i morse. Tänkte att nu går det väl helt åt helvete resten av dagen. Men det tog sig rätt bra efter det. Kom i god tid till stallet, fick inte lera stänkt i ansiktet av hästhovar som vissa andra, lyckades hyfsat med sysslorna, missade enstaka saker, satt i blåsten och studerade hästarna när de gick i hagen vid lunchtid och tyckte att de borde få komma in och käka.

Det regnade rätt bra när jag satte mig på cykeln när praktikdagen var slut, men hemma sken solen. Fast jag gick in, knaprade i mig ett GÄNG digestivekex med smör och spelade World of Warcraft en stund medan resten av hushållet var iväg och handlade. Sen blev det tråkigt när jag inte hade nån online att spela med, så jag satte på bastun och gick ut i trädgården medan den blev varm.

Kantskar lite stenplattegång, våldade upp en och annan planta som slagit ner pålrötterna på fel ställe, och när jag tröttnat på trädgårdsarbete tog jag kaninen på magen och la mig på verandan en stund, kliade henne på pannan och tittade på molnen eller bara blundade. Tog en dusch med bastu innan pizzadags.

Mör i kroppen. Nån dag ska jag skriva om alla gymövningar man får gjort när man jobbar i ett stall. Nån dag. Ikväll blir det World of Warcraft. God fredag!

29 april hästar

29 april kantskärning

29 april kanin

29 april moln