Rensa huvud, rensa rabatt #blogg100


#blogg100 inlägg 28

Var hos psykolog på eftermiddagen och pratade om skuldkänslor och låsningar och transtankar och allt möjligt, för att kunna gå vidare och hitta lösningar vad det lider. Såg en ensam blåsippa på vägen tillbaka till bilen.

När jag kom hem tog jag en kaffe i solen, och satte mig sen på knä och rensade rabatt och tankar. Såg att den lilla självsådda lönnen finns kvar där invid vedbodväggen. Den ska få flytta till baksidan när jag har röjt där i hörnet. Tog bort maskrosor och gräs till förmån för pärlhyacinter och krokus. Och så ringde de från ridklubben, ingen fara på taket där, jag är välkommen dit imorgon. Puh. En sten som föll från bröstet där.

Jag är lite som de där myrorna i Ett småkryps liv. Myrorna som traskar på sin stig, glada i hågen, stacken i sikte, och så plötsligt! ligger där en pinne i vägen, och alla får panik och bara snurrar runt på stället och tjuter. Så kommer ordningsmyrorna dit och lugnt och tydligt instruerar de andra hur de ska flytta sig åt sidan några steg, och sen gå runt pinnen. Jag saknar ordningsmyror i huvudet. Jag behöver skaffa några.

Imorse frost. På eftermiddagen nästan t-shirtväder. Lagade riktigt god mat. Imorgon hästar. Just ja, måste laga stövlarna.

12 april 01

12 april 01

12 april 02