Laptopstöd som fotstöd #blogg100


Iskallt regn, luften luktar äckligt, som reningsverk, dikeskant och daggmask, min kropp är seg, min hjärna trött. Och hälsenan är stel och öm som vanligt. Tror det delvis beror på vinterskorna, delvis på det hårda golvet under hälen när jag sitter vid datorn. Första problemet löser sig självt eftersom det är dags att leta rätt på sommarskorna, och det andra har jag hittat en, om jag får säga det själv, väldans smart lösning på.

En gång köpte jag ett laptopstöd på Ikea, en sån där plastbricka med plastkulefylld kudde under som man har i knät. Den är sådär att ha surfplattan på för den är för hal på ovansidan så minsta lilla lutning så glider plattan ner. Men den funkar ju hjälpligt och är snygg och så, så den har använts lite då och då i alla fall.

Häromveckan när jag funderade på vad jag skulle ha för kudde under fötterna för att stackars hälen skulle få det lite mjukare, så fick jag en snilleblixt. Jag la helt enkelt laptopstödet uppochner på golvet och vilade fötterna på kudden. Jäklar vad skönt det är! Man ju få olika form på kudden tack vare kulfyllningen, så det är lätt att förändra belastningen, och dessutom blir det lite varmare om fossingarna. Lysande, Myhran!

05 april fotstöd

05 april fotstöd 02

05 april fotstöd 03