BBCON 2016


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, vilket anges i texten.

Den 28 april drar jag på BBCON, ett event arrangerat av nätverket Better Bloggers som jag är medlem i.  På programmet står trender, nätverkande och inspirerande föreläsningar för bloggare, influencers och marknadsförare.

Såna här grejer älskar jag. Åtminstone utställare och föreläsare; det där med att nätverka och mingla… Vi kan säga så här: Om nån kommer fram och nätverkar och minglar med mig så är jag kanontrevlig. Om jag förväntas uppsöka folk på egen hand, då blir det sparsamt med nätverkande. Introvert, var det ja.

Hur som helst. Är du sugen på att åka du också? Information om biljetter hittar du på BBCON:s hemsida. Eller! Så stöttar du mig och min blogg ekonomiskt genom att köpa din biljett till BBCON 2016 via den här länken istället för att leta dig fram på hemsidan. Då får jag en liten del av biljettintäkten genom det affiliateprogram för eventet som jag deltar i.

Medlem i Better Bloggers