Citroner och buskkrasse


Okej jag borde kanske ha fortsatt göra ingenting men när jag suttit och frusit framför brasan en stund efter fredagspizzan kom på att jag ju la gamla krassefrön i blöt igår så de måste ju planteras, och så tänkte jag att då kan jag ju så lite fler frön, fast så var jag tvungen att diska för att få plats på diskbänken…

Sen var pulsen uppe över nittio och ryggen febervärkte lite lätt, och, ja, 37,4 visade tempen och det är åtminstone liiite för mycket för en som brukar ha 36,6 eller hur. (Här fiskar jag förstås efter sympati.)

Men krassefröna blev satta i alla fall. Och igår tog jag lite fler citronkärnor. Fast dem får jag plantera nån annan dag. Nu blir det att lägga sista handen vid garnisonerna i Draenor (WoW) och sen sova…

image
Vill du se en kärna, se på mig... kek

(Skriver detta på plattan, ingen aning om hur det kommer att se ut.)