Pallar jag det här om jag tar mig i kragen lol


Satte ihop pallkragarna. För jag var lite rastlös och ville göra nåt i trädgården. Det var tack och lov inte svårt. Det blir bra att ha dem i det här hörnet, för det är just inte till så mycket nytta och har dålig gräsmatta.

Sen är frågan hur jag ska ha kragarna. Så här kan man ha dem.

25 mars kragar 01

Så här kan man ha dem.

25 mars kragar 02

Och så här kan man ha dem.

25 mars kragar 03

I vinkel kan man dock inte ha dem, de böjer sig bara åt ett håll i hörnen.

Så krattade jag fram lite krokusskott vid kapade äppelträdet. De var övertäckta av den här slingriga växten med grönvita blad som jag inte vet namnet på men som är rätt fin när den är i sitt esse.

 

25 mars bladrevor 01

25 mars krokusknoppar

Jag tog en avsliten ranka och la i jorden i slänten. Förhoppningsvis slår den rot där, för där gör det inte så mycket att den sprider ut sig.

Den hade också tagit sig friheter gentemot rödvinbärsbusken, så jag slet loss det mesta därifrån. Sen hämnades vinbärsbusken genom att sticka en kvist i ögat på mig. Den var visst fäst vid slingerväxten på fler sätt än blott fysiskt.

Äldsta barnet hade påskpyntat vid ytterdörren. Några små lerägg vi haft sedan hedenhös och lite hö. Snyggt!

25 mars fågelbopynt