Rubriken är svårast #blogg100


#blogg100 inlägg 10

Jag kan inte hålla ordning på mina inlägg längre. Alltså vilket i ordningen i blogg 100-utmaningen det här är. Nåja, det löser sig väl.

Känns som om jag har gjort precis ingenting idag. Spelat World of Warcraft och rönt lite framgång på matlagningsfronten där. Men sen då…? Tja, jag planterade om några pelargonsticklingar, städade badrum och lilla toaletten och stekte pannkakor. Inte samtidigt. Så varför känns det som om jag inte gjort nåt alls?

Kanske för att de små plantorna av broccoli och brysselkål och huvudsallat är längre än någon sådan planta borde tillåtas vara vid den här årstiden, trots extrabelysning. Kanske för att jag hade tänkt plantera om zinnia och dahlia men inte kom längre än att ställa dem på diskbänken. Kanske att jag ännu inte fyllt i blanketten på funtio blad från Försäkringskassan som jag fick hemskickad för att jag råkat fylla i fel på nätet.

Vad vet jag. Vad jag vet helt säkert är att jag visst har fått nånting gjort idag. Trots att det inte känns så. Jag lär i och för sig bli varse när jag ska borsta tänderna senare. ”Vad är det som luktar…? Det luktar… bekant… Åh. Det luktar rent.”

21 mars långskott21 mars dahlia zinnia 21 mars pannkaka