Kallt! #blogg100


#blogg100 inlägg 7

Fredag 18 mars kl 14:07, +4,4 grader, växlande molnighet som det så fint kallas, och blåser jävligt kallt från sjön.

18 mars kallt 02

Började sopa uppfarten igår. Var tvungen att gå in och hjälpa till med nåt lösenord. Sen blev det aldrig av att jag sopade vidare. Få se om det kommer att se ut så här i sommar eller om jag eller nån annan återupptar arbetet…

18 mars kallt

Kallt som fan idag, men sjön börjar mörkna så nu dröjer det nog inte så länge innan isen går upp. För nån vecka sen skrev på Twitter åt nån positiv stolle som påstod att det var vår att jag lovade hen en omgång snö till innan Valborg. Idag fick jag skriva ”vad var det jag sa” till hen för imorse kom det allt några snöflingor dalande. Eller, dalande och dalande, de gled in lätt horisontellt.

Förmiddagen har jag ägnat åt mina World of Warcraft-karaktärer, tömt brevlådor och dragit upp plantor och slutfört dagens uppdrag och sånt där man gör när man ska till att åka bort. För ikväll drar jag till Hufvudstaden för att i morgon gå på Stockholms Trädgårdsmässa. Det ska bli kul. För övrigt är det örtagården i just World of Warcraft med sina trälådor, metallbeslag och kedjor som ska få vara främsta inspirationskällan till min egen trädgård i sommar. Den och hårdrock i största allmänhet. Horde-rocksträdgård. Hehe.

WoWScrnShot_031816_100609

Nu är brasan tänd för att jag ska hinna tina upp ordentligt, annars lär jag väl frysa hela tågresan ner. Dags att ställa i ordning frösådderna på lättvattnat sätt åt kvarvarande familjemedlemmar så de inte vissnar bort. Om de nu ens skulle hinna göra det på två dagar. Men jag tar det säkra före det osäkra.

18 mars kallt 03