Omplantering innan Deadpool


Torsdag 17 mars kl 16:39, blåsigt och soligt och några plusgrader.

17 mars 01Var tvungen att ta en promenad i morse för att köpa mjölk till kaffet. Viktigt, viktigt. Frusen morgon men solig. Fotade former och mönster. Sen spelade jag World of Warcraft hela förmiddagen. Fiska och odla och laga mat med min orc. Och ett avsnitt Arrow. Det var skönt. Och välbehövligt tror jag. Jag vet inte när jag  var så här aktiv så många dagar i sträck sist. Inte konstigt att min hjärna behövde en paus.

Kom mig också för att plantera om broccoli, brysselkål och huvudsallad innan dusch. Fick loot från Allt om Trädgård idag, multisax från Karlstad Redskap, sekatör (den heter Lady, men även herrar kan ha små händer, inte sant?) och handskar, allt i rött och vitprickigt, lite rockabilly kan vi säga, så då blev jag lite inspirerad.

Saxen funkade bra att klippa av långa tunna plantrötter med. Jag har läst att man hellre ska klippa av för långa rötter än att snurra ihop dem i nya krukan. Hoppas jag inte hade ihjäl nån planta genom att göra så nu. Ett rent under förresten att jag inte nöp av nån. Jag har lite svårt att hålla ett stadigt men lätt tumgrepp. Jag inbillar mig att det blivit värre sen jag började med antidepressiva, men darrhänthet ligger i släkten, så det är väl inte så konstigt att det börjar smyga sig på mig också.

Hursomhelst. Snart dags att see Deadpool med en kompis. Våld, humor och hunkar. Gött.
17 mars 02 17 mars 0317 mars loot 17 mars plantor 02