Städa städa trädgård


15 mars kl 16:39, solsken och +12 enligt termometern, fast jag skulle påstå att det blåser kallare än så.

15 mars trädgårdsstäd 01

Helt otroligt att man kan bli så förbannat trött på eftermiddagen fast man sovit säkert 7 timmar på natten (7 timmar för mig är myyycket sömn, i jämförelse med hur det har varit). Fast det är förmodligen migrän+tablett. Hursomhelst så var jag tvungen att lägga mig och halvsova nån timme…

Men! Innan dess tog jag några varv i trädgården som nästan töat fram helt och kastade skräp, samlade ihop leksaker och tömde utekrukor. Den stora flerhåliga för jordgubbar eller kryddor eller vad man nu vill, den måste dock stå och tina ett tag till innan jordklumpen inuti kan ta sig ut. En annan kruka gav för gott upp sin sönderrostade botten när jag lyfte upp den.

Litt om litt så blir det gjort, säger mor min att min näst äldste bror alltid brukar säga. Jag försöker tillämpa den principen nuförtiden. Orkar inte göra allt på en gång, men när jag nu orkar göra lite åt gången så blir det ju i slutändan allt. Nån gång.

15 mars trädgårdsstäd 03 15 mars trädgårdsstäd 0415 mars trädgårdsstäd 05

15 mars trädgårdsstäd
Den här baljan har legat på baksidan sen ifjol höst utan att nån känts vid den. Skör som vattenpölsis, och nästan lika kul att trampa sönder.
15 mars solselfie
Blev en kopp kaffe i solen innan städning. Gött.