Vackert som en skidortsannons


Fredag 11 mars kl 8:30, -6,4 grader och strålande solsken, tjockt lager rimfrost.

Det var som om nån tejpat upp en annons för nån liftanläggning i Härjedalen i morse, minsann. Rimfrost måste ju vara naturens egen variant på levande ljus och doftspray – det kanske inte gör nåt åt flagande färg, leriga trädgårdsgångar och dött ogräs, men det döljer det med nåt vackert för stunden.

För övrigt får man vara snabb med kameran. Dimman på andra sidan sjön hann lätta bra mycket under den kvart som det tog för mig att gå med ungarna till skolan och sen tillbaka.

Såg också spår från rådjuren som minstingen såg kuta över baksidan igår. Tur vi har alla vårlökar och träd på framsidan dit de inte vågar sig. Och att vi har lite skog och lite äng på baksidan så vi kan se dem skutta runt ibland. De är ju rätt söta.

11 mars 01 11 mars 02 11 mars 03 11 mars 05 11 mars 06