Ett steg framåt igen


Tisdag 9 mars kl 13:59, för tillfället solsken och någon plusgrad.

Måste köpa en ny utetermometer. Den gamla visar ny temperatur varje gång man dänger den i bordet. Med andra ord är det till att dänga på tills den visar en temperatur som överensstämmer någotsånär med vädret utanför.

Kort promenad i morse, blott en kvart, för jag ville hem och fixa med mitt digitala trädgårdsland i World of Warcraft. Fiktiva aktiviteter ger nästan samma sorts känsla av belåtenhet som verkliga, något som för mig haft rätt stor betydelse genom åren.

Sen till Svedens Ponnyklubb och prata praktik med verksamhetsansvarig. Arbetsförmedligen har gett grönt ljus för praktik, äntligen, så om allt går vägen får jag börja där om en och en halv-två veckor. Det känns väldigt bra. Har saknat stallet och hästarna.

På väg till skolan med yngsten.
Promenad.
Hästarna!
Svedens gård