Vinterbilder


Tisdag 8 mars kl 9:02, +2,2 grader, mulet och vindstilla

Töväder kan se för jävligt ut och det kan se riktigt trevligt ut. Tövädret i Hosjö visade sig från sin bättre sida idag när jag tog en promenad (igen! toppformen håller i sig).

Jag behöver en bättre kamera tror jag. Mobilen tar rätt bra bilder i dagsljus men är sååå lååångsam. Dessutom är den väldigt känslig för skak, och jag är inte jättestadig på handen. Testade för övrigt kostnadsfria bildredigeringsprogrammet Zoner Photo Studio idag, efter att ha hittat tips på PC för alla. Funkar bra hittills.

Måste införskaffa nån sorts handledsskydd att ha om nätterna, går ju inte att vakna stup i kvarten för att skaka liv i domnade händer… Skulle nog vara bra att ha när jag sitter vid datorn också. De mjuka muddarna jag har (typ sweatbands) är bra för att slippa få The Mark Of Gamers men har inte så mycket att sätta emot seriösare handledsproblem märker jag.

Såg förresten att företaget som tillverkar de där svängbommarna på gångvägar heter Smekab. Smekab. Wtf liksom. Låter ju inte som ett företag som sysslar med den typen av trafikhinder om man säger så.

8 mars promenad 01 8 mars promenad 02 8 mars promenad 038 mars promenad 05 8 mars promenad 04