Den smarta uppfinningen GPS #blogg100


#blogg100 inlägg 35

Det blev cykel till och från stallet. Och hittade jag rätt väg? Låt oss säga så här: Att tänka ”äsch, jag orkar inte slå på gps-en” för att man eventuellt har lite bråttom kan göra att man eventuellt kommer lite för sent. Men nu fick jag ju se bondgården från andra sidan. Och kan återigen konstatera att hästskit luktar bättre än koskit.

Drygt fem kilometer är det, blandat väglag och ytterst små backar. Lagom tur. Tar dock längre tid än vad Google Maps påstår att det ska göra med cykel. Fast, om kartan inte stämmer med verkligheten så är det kartan som gäller, alltså måste det ju vara jag som cyklar långsamt. Eller?

Men vad det lider får jag nog skaffa lite bättre cykelkläder. Underställ är ju bra, åtminstone så länge det är kallt, men ett aldrig så andningskunnigt regnställ är kanske inte bästa vindskyddet. Och mitt är inte särskilt andningskunnigt. Det blir lite fuktigt kan jag upplysa om.

Blir intressant i morgon. Ömma ben och ömma sittben. Men fler kilometer till Ica-klassikern!