Orange är det nya svarta #blogg100


#blogg100 inlägg 34

Det finns lite granskog mellan regementet och sjukhuset i Falun, och det är nästan lite magiskt därinne. Man hör trafikbruset fast det filtreras genom draperierna av granbarr. Fågelsången ljuder tydligt mellan träden. Ibland ser man en ekorre kila förbi. Kanske en koltrast uppe på en gren. Har man riktig tur får man syn på en kostymklädd herre med portfölj i handen som kommer ut från en stig och skyndsamt promenerar i riktning mot parkeringen. Det hände mig faktiskt en gång, men jag vill minnas att det var snö och minusgrader då. De övervintrar kanske i Tingshuset på Kullen, vad vet jag.

18 april

Hämtade cykeln idag. När jag var in med lånecykeln och fick den utdömd visade en i personalen en mattsvart Nakamura Dawson som jag ska erkänna att jag blev lite småkär i. Men så snackade vi igenom cykelköpet ordentligt, husisen och jag, och när det nu blev rabatt och fri service på Crescent-cyklar i och med Ica-klassikern så blev det till sist en Crescent Yokto. Lite mer cykel för ungefär lika mycket pengar. Förhoppningsvis. Den blev dock orange och inte svart, men… det är nästan lika snyggt det. Hoppas regn-och-blåsvädret är över tills imorgon, för då ska jag cykla till stallet har jag bestämt.

ny cykel