Snö tö snö igen #blogg100


#blogg 100 inlägg 11

23 mars rhododendron

Det som kom opp i tö gömdes i snö. Igen. Winter is coming. Again. Jag skrev visst igår att det inte gör mig så mycket med extra snö. Jag tror jag slirade lite på sanningen där. Det vore allt fint med riktig vår nu.

Snart alla papper klara för praktik på Svedens Ponnyklubb! Det ska bli skoj. Säkert också jobbigt och stor omställning mot livet som det sett ut hittills. Men fysiskt arbete och hästar. Det tror jag att jag behöver nu.

Och så har jag bestämt mig för att åtminstone söka hästskötarutbildning på distans. Om det blir att jag går den eller inte, det kan jag inte säga nu eftersom jag knappt vet hur mitt liv ser ut efter sommaren. Men söka kan jag alltid.

23 mars buske

8-åringen bredde mina mackor i morse som tack för att jag klippte hans hår igår. Jag är mest lättad över att det blev bra och att han blev nöjd, haha. Ett mycket kort ögonblick lekte jag med tanken att utbilda mig till frisör. Men så insåg jag att det innebär ju att vara social och prata hela. jävla. dagen. Det kommer ju inte att gå. Jag menar det är en sak att sitta nån timme och bli klippt själv och snacka med sin frisör (min frisör är både skicklig på att klippa hår och på att lyfta ens ego), men att själv vara den som driver samtalet? Nej tack. Skulle i och för sig kunna öppna Frisersalong för Introverta – Här håller vi käften. Det kanske vore nåt.

23 mars mackor