Produktiv dag #blogg100


#blogg100 inlägg 68

Haha, det är kul att få äta upp sina egna ord när det betyder att man fått nåt gjort för omväxlings skull. Kom upp tidigt eftersom jag la mig tidigt och somnade (knäböjer i tacksamhet till mirtazapinets lov) och hann med både World of Warcraft, plocka undan lite på mitt rum OCH koka lingonsylt (!) innan lunch. Eller, tekniskt sett åt jag lunch under tiden som jag kokade sylt. Och hur kom jag på det då? Ingen aning, men jag hade lingon i frysen sen tjugihundrafrusitfast, plus ett kilo syltsocker som gick ut 2013 i skafferiet. Så jag tänkte vafan, jag provar väl.

Sen sådde jag lite fler frön, gurka, squash, savoykål och sammetstagetes för förkultivering, plus att jag direktsådde gamla frön av nemesia, atlasblomma och lejongap under lilla körsbärsträdet. Och satte ut bebisplantorna i kylan och duggregnet för att härdas. Spelat Råttfällan med äldstan, cyklat fram och tillbaka till affären, kokat kola, rollspelat i World of Warcraft… Mm. Ibland är det som sagt trevligt att få äta upp sina ord om att inte orka göra nåt, hehe.

14 maj syltkok

14 maj syltburk

14 maj sådd