#JagSmygerInte

Life by Mehazael är min blogg, och jag står för allt som skrivs här. Framförallt skriver jag det för att det är kul att skriva, och att dela med mig av tankar och tips. Jag har en långsiktig plan för att bloggen på ett eller annat sätt ska finansiera sig själv. Det betyder att jag kommer att använda mig av annonser, affiliateprogram och kanske produkttester och sponsrade inlägg, OM det passar bloggen och det handlar om ett samarbete jag kan stå för.

Men – oavsett om jag får betalt för ett inlägg eller får gratisprylar att skriva om, publicerar annonser med mera, så ska du som läsare veta vad som är reklam/sponsrat innehåll eller liknande, och vad som inte är det. Jag är medlem i Better Bloggers, och initiativet #JagSmygerInte är något jag respekterar starkt.

Annonser
De annonser som syns på sidan är antingen utvalda av WordPress och finns där för att jag ännu inte betalar för bloggverktyget, eller så är det annonser som jag anmäler att jag vill ha genom Adtraction.

Affiliateprogram/annonslänkar
Om jag deltar i ett s k affiliateprogram, där jag får provision på det som säljs ifall läsare klickar på länkar i blogginlägget och dessutom köper något, då skriver jag t ex ”det här inlägget innehåller annonslänkar” eller ”det här inlägget är en del av ett affiliateprogram”. Vanligast är att jag använder annonslänkar från Adtraction. I annat fall är alla länkar där för att jag vill länka till det jag skriver om.

Produkttest
Om jag får produkter gratis för att skriva om dem, då skriver jag t ex ”Det här är ett produkttest i samarbete med X”. Annars är det grejer jag ändå har köpt och vill skriva om.

Sponsrade inlägg
Om jag får ersättning i form av produkter eller pengar för ett inlägg, då skriver jag t ex ”Det här inlägget sponsras av X”. Annars är det helt och hållet min egen idé att skriva just det inlägget.

Kort sagt: Jag smyger inte!

JagSmygerInteBadge

Annonser